Sunday, March 27, 2011

Bawa Kembar Pergi Zoo

Huhu..penat betul.. kitorg baru jer balik dari Zoo Negara. masing2 sudah penat.. ini pun anak kembar aku dah tidur kepenatan. Apa-apa pun memang seronok.. dapat tengok banyak hawan kat sana.. Ayah, emak dan Adik aku dan isterinya yang kat Sungai Buluh juga ikut sama.

Oh ya, terlupa pula aku nak bagi tahu... masa aku kat zoo tadi aku turut terserempak dengan beberapa family yang juga mempunyai anak kembar macam kitorg ni la.. tp aku terlupa pula nak berkenalan dengan dorg. Ada juga yang ada anak kembar 3.  Kalau Huszaini ada kat sana, mesti dia tarik join the club dah. Jom tengok gambar di bawah ini.



Best..best.. first time pegang gajah..

Monday, March 21, 2011

Kejutan Di Hari Jadi

Lebih kurang pukul 9pm kedengaran bunyi beberapa orang memberi salam... Waalaikumussalam.. erm..siapa ya dorang??... wah.. Cik Nana, Cik Yayan, Cik Syana, Cik Jali, Cik Azmi dan Isteri serta anak yang datang rupanya... dorang menyanyikan lagu Selamat Hari Jadi kepada Azhar dan Azfar. Aku agak terkejut la.. tak sangka dorang datang malam2 ni nak sambut birthday Azhar dan Azfar.. Thanz korang semua..

wah..azfar..seronok betul nikmati kek hari jadi...



Nenek Dan Atuk Belanja Makan Pizza

Seronoknya Nenek dan Atuk kepada Azhar dan Azfar belanja Pizza kat Setia Alam. Dari jauh tu Atuk dan Nenek datang. Ayah Long dan Mak Long dari Putrajaya dan Pak Teh dan Mak Teh dari Sungai Buloh juga datang.

Aku bercadang 19/03/2011 ni nak bawa kembar pergi Zoo... sambut birthday dorang kat Zoo..haha.. Bukan apa.. selama ini Azhar dan Azfar melihat haiwan dalam gambar dan TV jer.. haa.. ini aku nak kasi dorang tengok real punya.

Berbalik kepada makan Pizza... waaa..makan besar malam ni.. jom tengok gambar di bawah ni...




Sunday, March 20, 2011

Keseronokan Balik Kampung

Sudah lama tak balik kampung. Aku apply cuti 1 hari bagi memanjangkan lagi tempoh percutianku. Sekali sekala kena juga bercuti pulang ke kampung di samping rehat-rehatkan otak.

Seronok betul di kampung..jauh dari kesibukan kota.. kedengaran bunyi ayam berkokok.. burung bersiulan.. berbeza betul dengan keadaan di bandar. Aku melihat anak-anak juga seakan seronok berada di kampung.


sambut birthday ayah, azhar dan azfar kat kampung

seronoknya main air....

Kembar tolong Cik Nani basuh kereta 

Wednesday, March 2, 2011

Gathering Geng Kembar Masuk Harian Metro

Pagi ini adik perempuan aku call..katanya gambar Azhar dan Azfar masuk Papar. Wah..ni mesti gambar time gathering tempoh hari di Putrajaya. Tak sabar ni nak tengok gambar tu..

Aku terus buka Facebook adik aku tu.. wah..terpapar gambar kami sekeluarga.. Sah..gambar kitorg masa gathering geng kembar tempoh hari dah masuk paper Harian Metro.. seronoknya.. macam artis la plak.. (Perasan!!)

Wife aku ke kedai beli paper metro... aku dapatkan paper tu dari wife aku.. erm..satu office tu tgk gambar kitorg..haha.. (macam la glamor sgt..). tak per la apa2 pun kami seronok la.. first time masuk paper ni..haha...

Bukan gambar kitorg jer masuk paper.. anak2 Huszaini dan isteri pun masuk paper Harian Metro tau.. dan gambar kembar2 yang lain...

erm.. cam artis jer masuk paper.. Hari ini punya paper Harian Metro

Glamor la Azhar dan Azfar ya....

Time ni hujan rintik-rintik

Time ni susah betul wartawan nak tangkap gambar dorng..asyik nak lari jer Azhar dan Azfar

Ini la puteri2 kesayangan Noorhany dan Huszaini


 ketiga2 Auni pun glamor 

Comel2 anak Noorhany dan Huszaini. Glamor tu..

Comel..ini pula puteri2 kepada Ummie 

Ini pula puteri2 kepada Irdawaty iaitu Wan Elly Hakim dan Wan Emmy Hakim... Comel kan?

Inilah gambar Geng2 Kembar bersama Parent dorg.. tp time ni gambar kitorg tak ada la pasal tengah kejar anak kembar kitorg yang tengah seronok bermain..


Kepada geng2 Gathering Kembar tempoh hari, cepat2 la beli papar Hmetro. tengok la gambar korang. kalau nak tengok kat web Harian Metro sila klik link di bawah ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...