Friday, February 25, 2011

Kembar Makan Mee Kari

Hari ini aku nak paparkan koleksi gambar anak kembarku yang duk makan mee kari..menyelerakan.. huhu..banyak betul dorg makan (kata mama dorg la...waktu itu aku tak ada kat rumah).
Sedapnya Azfar hirup kuah mee kari...

Azhar pun sama..turut hirup kuah..

Emmm...sedapnya...

Dah nak habis tu Azfar...

Sedapnya..rugi betul Ayah tak ada time ni.. kalau tak, Ayah join sama dengan korang...

wah..sikit lagi tu..cepat hirup...

Habis juga akhirnya ya..bagus..makan banyak2..biar cepat besar.. 

Ni makan apa pula..?? sampai tak pakai baju.. Oooo.. Bihoo Sup rupanya..


4 comments:

Cahaya Kewangianku said...

comel la kmbar ni... hope diorg cpt bsar dn makin sihat... hehehe

AzharAzfar said...

begitu la harapnya.. terima kasih ya sudi comment di ruangan ni.. selalu2 la singgah ya..

Author M said...

mee kari >rafflesia< mmg sodap. mee sup pon sodap.

mizi

AzharAzfar said...

haha..mee kari mama dorg la bawa balik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...