Sunday, February 13, 2011

Gathering Geng Kembar

Bersetuju dengan cadangan pemilik blog amrafahan.blogspot.com (Huszaini), aku dan isteri membawa anak kembar kami menghadiri gathering geng kembar bertempat di Taman Canselari di Presint Diplomatik Putrajaya.

Berteduh di Pondok.. hujan renyai-renyai
Seronok juga dapat berkenalan dengan family geng2 kembar ni. Bestnya..kembar 3 pun ada. macam-macam kerenah dapatku lihat.

Ini la Azhar dan Azfar

waw!...wartawan Harian Matro pun ada datang tu... siap tangkap gambar kami lagi...

Ini kembar 3 (anak kepada pasangan Tuan Penganjur).. Sempat juga snap gambar dorg...

Meriah betul nampaknya..

Tak silap aku parent kepada kembar ini paling last sampai.. Sempat la bersalaman dengan bapa dorg... org ganu juga macam aku...

Tuan Penganjur (Huszaini) gathering ini mencadangkan mengadakan gathering untuk 2nd time... mungkin akan diadakan pada hari Ahad kerana ramai yg meminta diadakan pada hari Ahad. Erm.. Insya Allah, kalau tak ada aral.. kami akan sertai... apa-apa pun, aku dan isteri mengucapkan terima kasih kepada Tuan Penganjur dan juga parent2 kembar yang lain... seronok berkenalan dengan kalian semua...

Aku dan isteri ingin memohon maaf kerana semalam kami bertolak pulang awal kerana ada hal lain yang hendak diselesaikan..semoga jumpa lagi..

5 comments:

mummy darwishes said...

kita dkt..bleh jmpa slalu...

AzharAzfar said...

boleh jer..tak jauh kan.. ada masa..jumpa lagi..

Huszaini said...

tqvm yer datang gathering!

AzharAzfar said...

no problem... lain kali boleh la buat lagi..

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu he3..oh bro ni yg ambil gambar semalam kan?tulah dah ramai2 mmg kite lupa nama kembar.hepi semalam dpt berkumpul ramai2.harap maaf kalu blog ni belum tersenarai dlm bloglist sebab kite belum semoat godek kat blog bro huszaini.cuti ni kite nak tambah bloglist kembar he3....krm slm kat wife dan kembar comel ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...